5/10 Βουλευτικές Εκλογές 2009 στο Σιδηρόκαστρο -Αποτελέσματα-

Ποσοστό 47,49% ψηφίζει Νέα Δημοκρατία στο Σιδηρόκαστρο (κατα 0,8% περισσότερο από το μέσο όρο του Νομού) και 38,09% ψηφίζει ΠΑΣΟΚ (κατά 1% περισσότερο από τον υπόλοιπο Νομό). Στο 85,58% ο δικοματισμός (1,7% περισσότερο από τον μέσο όρο του Νομού και 8 ολόκληρες μονάδες από την Ελληνική επικράτεια).

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που ανακοινώθηκαν από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών το Σιδηρόκαστρο "συμπλέει" με τον υπόλοιπο Νομό στο καταλληλότερο κόμμα διαφοροποιείται όμως στα πρόσωπα που εκλέγονται.
Το Σιδηρόκαστρο κρίνει καταλληλότερους για εκπροσώπηση τους κυρίους Λεονταρίδη, Καριπίδη και Χρυσάφη από πλευράς Ν.Δ (σε αντίθεση με τους εκλεγμένους Λεονταρίδη, Καριπίδη και την κυρία Κόλια) ενώ διαφωνεί για την σειρά προτίμησης στα πρόσωπα των κ. Μπόλαρη και Κουτμερίδη και στην εκλογή του κ. Τζελέπη αντί του κ. Ζαρωτιάδη από πλευράς ΠΑΣΟΚ. Πλήρης σύμπνοια απόψεων μόνο στο πρόσωπο του κ. Πολατίδη για το ΛΑ.Ο.Σ.
Τέλος εντύπωση κάνει η πολύ μικρή αποδοχή του ΚΚΕ και του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στο Σιδηρόκαστρο και στον Νομό Σερρών σε σχέση με την Ελληνική Επικράτεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *