5/10 Κατήγγειλαν τον πρόεδρο των Λουτρών Σιδ/στρου για μη καταβολή δεδουλευμένων

πηγή: εφημερίδα Ακριτική Φωνή
Η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά του προέδρου των Λουτρών Σιδηροκάστρου κ. Σωτήρη Αβράμη, μετά τις καταγγελίες εργαζομένων για μη καταβολή δεδουλευμένων.
Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν στο Εργατικό Κέντρο Σερρών ότι εδώ και μήνες η επιχείρηση καθυστερεί ορισμένες μέρες κάθε μήνα να καταβάλει τα δεδουλευμένα.


Το Εργατικό Κέντρο ενημέρωσε την Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία και διαπίστωσε <<μη σωστές ενέργειες>> και κινήθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, αυτόφωρη διαδικασία κατά του προέδρου και με απόφαση του εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος και αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Αθανάσιος Σπάσης χαρακτήρισε το γεγονός κωμικοτραγικό καθώς οι εργαζόμενοι πάντα πληρώνονται στις αρχές του επόμενου μήνα για τα δεδουλευμένα του μήνα που κλείνει.Θύμισε πως άλλες εποχές οι εργαζόμενοι έκαναν να πληρωθούν τέσσερις και πέντε μήνες και δεν υπήρχε καμία καταγγελία.
<<Η πληρωμή των εργαζομένων όπως κάθε φορά ξεκίνησε στη 1 Οκτωβρίου για τον μήνα Σεπτέμβριο.Κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο στις 2 Οκτωβρίου να καταγγείλουν το γεγονός.Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι που επιδιώκουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιχείρηση.Το γεγονός είναι αστείο, κωμικοτραγικό>>, δήλωσε ο δήμαρχος.
Ο πρόεδρος των Λουτρών δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

πηγή: εφημ. Ακριτική Φωνή      Λ.Κ.

                                                                               

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *