5/4 Ένώνεται το Αχλαδοχώρι με το Κατάφυτο Δράμας

Τη σύνδεση των νομών Σερρών και Δράμας και από τον Βορρά δρομολογούν οι νομάρχες των δύο όμορων περιοχών. Το πρωί της Μ.Τετάρτης (4/4), ο Στέφανος Φωτιάδης και ο Κώστας Ευμοιρίδης, συναντήθηκαν στα διοικητικά όρια των δύο νομών, στα βουνά της Βροντούς, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και εκπροσώπων του δασαρχείου, όπου και έδωσαν τα χέρια για τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κομμάτι δρόμου 15 χιλιομέτρων που θα ενώσει το Καρυδοχώρι και το Αχλαδοχώρι με το βορειότερο άκρο του νομού Δράμας και συγκεκριμένα το χωριό Κατάφυτο του δήμου Νευροκοπίου.
Ήδη η νομαρχία Δράμας έχει ξεκινήσει τη διαπλάτυνση του δρόμου, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν και ανάλογες εργασίες στο κομμάτι που αντιστοιχεί στο νομό Σερρών, μήκους 8 χιλιομέτρων, το οποίο θα βελτιωθεί άμεσα, σύμφωνα με τον Στέφανο Φωτιάδη.
Οι δύο νομάρχες συμφώνησαν να χρηματοδοτηθεί το έργο, από πόρους των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και μέσα στην τετραετία να επιτευχθεί και η ασφαλτόστρωση του δικτύου, με την ένταξη του έργου σε κάποιο διανομαρχιακό πρόγραμμα.Ιδιαίτερα ικανοποιημένο για την εξέλιξη αυτή, δήλωσε ο πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου, Αναστάσιος Ορφανόπουλος, που τόνισε πως ένα όνειρο δεκαετιών για το απομακρυσμένο χωριό, θα γίνει πλέον πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *