5/8 ΔΙΕΘΝΩΣ … ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Tα σοβαρά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου (2/8) είχαν ως αποτέλεσα να διακοπεί ο φιλικός αγώνας, πριν καλά αρχίσει, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, έτυχαν παγκόσμιας προβολής.


«Οι αψιμαχίες των οπαδών στις κερκίδες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα προετοιμασίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά ανθρώπων -σύμφωνα με τις αρχές- και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα» αναφέρει αρχικά η «USA Today», ενώ το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας συνεχίζει τονίζοντας: «Φίλαθλοι του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην ίδια κερκίδα. Η βία εξαπλώθηκε, προκαλώντας ζημιές σε επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης. Το ξέσπασμα συνέβη παρά τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, των αθλητικών αρχών και των διοικήσεων των ομάδων ότι θα εξαλείψουν τη βία».
Ευθύνη στις αρμόδιες αρχές επιρρίπτει και το δημοσίευμα του «Associated Press», το οποίο αναφέρει: «Κάθε μέτρο που έχει ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς, όπως η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, έχει αποδειχτεί αναποτελεσματικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *