5/8 Και επίσημα ο Ταλιουρίδης υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής

Την υποψηφιότητά του για τον διευρυμένο δήμο Σιντικής, ανακοίνωσε και επίσημα την Τρίτη (3/8) από το Σιδηρόκαστρο, ο Θεόδωρος Ταλιουρίδης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου, αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση μαζί με τους συνεργάτες του, να διεκδικήσουν τη ψήφο των συνδημοτών τους, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

"Η Ελλάδα διανύει τη δυσκολότερη περίοδο μετά τη μεταπολίτευση. Η κρίση δεν περιορίζεται μόνο στην οικονομία, αλλά αγγίζει πλέον τους θεσμούς και τις αξίες, δημιουργώντας ανασφάλεια στους πολίτες και προκαλώντας το θυμό και την οργή τους" δήλωσε ο Θεόδωρος Ταλιουρίδης, συνεχίζοντας : "Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει το δικό της ρόλο, αφού δεν έχει χάσει την επαφή της με την κοινωνία και τα προβλήματά της. Στο πλαίσιο αυτό οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου μπορούν να  σημάνουν την αλλαγή νοοτροπίας που χρειάζεται ο τόπος, αφού η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» μπορεί να φέρει ουσιαστικές αλλαγές, ανατρέποντας την καθοδική πορεία. Είναι η ώρα των μεγάλων ευκαιριών".
Ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου, επικαλέστηκε το έργο που επιτέλεσε την τετραετία 2003 – 2006, ως τα "διαπιστευτήριά" του, για τη διεκδίκηση του διευρυμένου δήμου Σιντικής.
"Θητεία σε ένα  δήμο, που είναι όμως δείγμα γραφής για την αφοσίωση και την όρεξη για δουλειά, τις ικανότητες ανταπόκρισης σε ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις, για τις δυνατότητες διαχείρισης ακόμα μεγαλύτερων προβλημάτων.
Κατά τη διάρκεια της  θητείας μου στο δήμο Πετριτσίου, υλοποιήθηκε το προεκλογικό  πρόγραμμα  στο σύνολό του, διεκδικήθηκαν χρηματικοί πόροι και εκταμιεύτηκαν από το κεντρικό κράτος και Ε.Ε. ποσό  ύψους 2,5 εκ. ευρώ, δόθηκε προτεραιότητα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας" τόνισε τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά, το "στοίχημα" της επόμενης τετραετίας : "Το μεγάλο στοίχημα που τίθεται με τον "Καλλικράτη" είναι ο νέος δήμος Σιντικής που θα προκύψει να προσφέρει εξίσου καλές υπηρεσίες σε όλους τους νέους δημότες του και να δώσει ουσιαστικές προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής" επεσήμανε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας : "Συμμετέχουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να κερδίσουμε το μέλλον, να κερδίσουμε την επιστροφή των "δήμων" στους δημότες. Διεκδικούμε τον δήμο, πιστεύοντας πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει να το κατακτήσουμε και έχουμε την ικανότητα, την τόλμη, την αρετή όλοι μαζί να το πετύχουμε. Ο τόπος μας χρειάζεται  καινοτόμες ιδέες, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες και ένα συγκροτημένο και εφικτό όραμα, που θα ανατρέψει την εικόνα της στασιμότητας, δίνοντας νέες ευκαιρίες για εμάς και τα παιδιά μας. Το στοίχημα της ανάπτυξης μπορούμε και να το βάλουμε, αλλά κυρίως  να το κερδίσουμε".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *