6/10 “ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ … ΤΩΡΑ” ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ

 Δέκα μέρες πριν την κάλπη και στον δήμο Σιδηροκάστρου, οι δύο διεκδικητές ακονίζουν τα ξίφη τους για την τελική «μάχη».


Ο δήμαρχος Αθανάσιος Σπάσης, που έχει τη στήριξη της ΝΔ, δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, θεωρώντας πως οι συνδημότες του θα εκτιμήσουν το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. «Είμαστε βέβαιοι πως θα είμαστε και πάλι νικητές και μάλιστα με ποσοστό που κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Ο λαός του δήμου μας θα εκτιμήσει το έργο μας και θα μα τιμήσει με τη ψήφο του» τόνισε στοinfoserres.gr ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου.
Από την πλευρά του, αισιόδοξος δηλώνει και ο Σάββας Κοσμίδης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, που θεωρεί πως οι δημότες του δήμου Σιδηροκάστρου, θα αποδοκιμάσουν την δημοτική αρχή του Αθανάσιου Σπάση, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει να επιδείξει τίποτα ουσιαστικό. «Είναι μια επικίνδυνη δημοτική αρχή, που έχει πάει τον τόπο πίσω. Χωρίς ιδέες με άκρατο συντηρητισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Κσμίδης.
Όσον αφορά την απόφαση της πρώην αντιδημάρχου, Γεωργίας Αυγητίδου, να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου, δήλωσε πως δεν δημιουργείται, πρόβλημα στον συνδυασμό του, Ο ίδιος ευχαρίστησε παράλληλα την γνωστή δικηγόρο, για τη συνεργασία τους στον δήμο.
Σχολιάζοντας την απόφαση της Γεωργίας Αυγητίδου, ο Σάββας Κοσμίδης δήλωσε με νόημα : «Έφυγε νωρίς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *