6/12 “ΜΟΙΡΑΖΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΛΛΟΥ” ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Σιδηροκάστρου, Σάββας Κοσμίδης που είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, για τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Δοδακόπουλος.

«Ήταν μία ατυχής επιλογή του κόμματος. Νομίζω πως ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα των εκλογών, μετά τις επιλογές που έκανε το κόμμα. Ο κ.Κοσμίδης, δεν μπορούσε να εκφράσει πολλά πράγματα, να συνενώσει κάποιες άλλες δυνάμεις που δεν ήθελαν τη δημοτική αρχή του Αθανάσιου Σπάση. Πολλά μέλη του συνδυασμού μου ήταν υποψήφιοι μαζί του, αλλά εγώ δεν τον ψήφισα. Έριξα λευκό στην κάλπη» είχε δηλώσει με νόημα ο Μιχάλης Δοδακόπουλος, στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση (29/11).
Η απάντηση του Σάββα Κοσμίδη άμεση : «Ας αφήσει το «μπλα μπλά» και τα «λευκά» και ας μας πει για τα ψηφοδέλτια που μοίραζε παραμονή των εκλογών. Επειδή δεν μιλάει ο κόσμος του Σιδηροκάστρου, δε σημαίνει πως δε γνωρίζει και τη συνέβη κιόλας».
Μιλώντας στο infoserres.gr ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ Σιδηροκάστρου, για τη νέα τετραετία, όχι μόνο διέψευσε τις φήμες που τον φέρουν να παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, αλλά τόνισε πως θα ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση. «Αυτά τα διαδίδουν ορισμένοι του «βαθύ ΠΑΣΟΚ». Αυτοί που δεν μπορούν να αντιληφθούν πως η εποχή τους πέρασε. Πως ανήκουν στο παρελθόν» τόνισε με νόημα ο Σάββας Κοσμίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *