6/6 Κατάφυτο-Καρυδοχώρι έτοιμος ο δρόμος από το νομάρχη Δράμας.

Στο τμήμα Σερρών ούτε μια φτιαριά έπεσε.
Πριν από 8 (οκτώ) μήνες τον νεοεκλεγέντα νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη επισκέφθηκε, στο Λευκώνα, ο νομάρχης Δράμας κ. Κων/νος Ευμοιρίδης και συζήτησε μετ’ αυτού την διασύνδεση Κ. Νευροκοπίου-Σιδηροκάστρου, απόσταση περίπου 15 (δεκαπέντε) χιλιομέτρων.Οι δυο άνδρες, όπως πληροφορούμεθα, έμειναν σύμφωνοι για την κατασκευή αυτού του δασικού δρόμου, που θα συνέδεε το χωριό Κατάφυτο (Δράμας) με το δικό μας Καρυδοχώρι, που υπάγεται στη διοικητική δικαιοδοσία της Κοινότητας Αχλαδοχωρίου

Να σημειωθεί ότι ο δρόμος αυτός είναι ένα ”κλειδί” για την ταχεία επικοινωνία των Λαών των δυο Νομών,αλλά και Βουλγάρων και άλλων αλλοδαπών.
Πρόκειται για ένα σημαντικό, σημαντικώτατο οδικό, δασικό έργο, που θα ‘δινε ζωή, κίνηση, δημιουργική πνοή στις δυο μαραζωμένες περιοχές.
Ο νομάρχης Δράμας κ. Κ.Ευμοιρίδης ύστερα από την συμφωνία αυτή κυρίων κίνησε λυτούς και δεμένους και χθες μας πληροφόρησε ότι στο δικό του τμήμα (7 χιλιόμετρα) έρριξε και αμμοχάλικο και στα …”σκαριά” έχει την δημιουργία τεχνητής λίμνης σε τμήμα του δρόμου αυτού για αναψυχή των διερχομένων.
Στο τμήμα των Σερρών, μας είπε ο κ. Ευμοιρίδης,δεν έπεσε ούτε μια φτιαριά και η κατάσταση του δρόμου βρίσκεται όπως από εποχής ΝΩΕ.
Χαριτολογώντας ο κ. Ευμοιρίδης, που μας κάλεσε, χθες, για φαγητό στη Δράμα μας είπε: ”Φοβάμαι πως οι δασικοί δεν ακούνε τον κ. Νομάρχη σας”.
Τί συμβαίνει; Γιατί εμείς δεν κάναμε, δεν προχωρήσαμε όπως η ΔΡΑΜΑ;
Υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια ή ραστώνη;

                                                       του
                                          ΑΘΑΝ. ΑΛ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ 
    πηγή: Ακριτική Φωνή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *