7/10 Αποφασίζει ο Καρύδας για Κοτσακλή μετά τις … μπουνιές

Πρώτο θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των Σερρών, η αποκάλυψη του infoserres.gr, για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (4/9) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πετριτσίου, με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να ανταλλάσσουν … μπουνιές και ύβρεις, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων μελών του σώματος και κόσμου που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.

"Πρωταγωνιστές" του επεισοδίου οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης, Θεόδωρος Κοτσακλής και Βεργής Σκερλετίδης, που πιάστηκαν στα χέρια για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, παρά τις εκκλήσεις της προέδρου του Δ.Σ Άννας Χουρδάρη να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επανέλθει η ηρεμία στην αίθουσα.
Ήδη ο αντιδήμαρχος Πετριτσίου Βεργής Σκερλετίδης κατέθεσε μήνυση κατά του συναδέλφου του Θεόδωρου Κοτσακλή, ο οποίος προτίθεται να προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση.
Σήμερα Πέμπτη (7/10), ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας, αναμένεται να ανακοινώσει εάν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στο Δ.Σ Πετριτσίου, ο Θεόδωρος Κοτσακλής θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του, στις εκλογές του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Καρύδας, έχει δεχτεί εισηγήσεις να προχωρήσει στη διαγραφή του πρώην αντιδημάρχου Πετριτσίου, απο τον συνδυασμό του, για λόγους πολιτικής ηθικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *