7/2 Κινούν για Προμαχώνα οι Αδέσμευτοι

Παρά τις αντιδράσεις και στο νομό Σερρών, οι αγρότες – μέλη των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων είναι αποφασισμένοι, να φτάσουν με το πρωί της Δευτέρας (7/2) στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, όπου και θα αποφασίσουν τις εαν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό, όπως έχουν προειδοποιήσει τις τελευταίες μέρες.

Πρώτο σημείο συνάντησης θα είναι η διασταύρωση Σερρών – Σιδηροκάστρου, στην Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης. Υπολογίζονται πως τα τρακτέρ που θα κινηθούν  προς τον Προμαχώνα θα ξεπεράσουν τα 500.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, έχει επεξεργαστεί ένα σχέδιο αποτροπής της ανόδου των τρακτερ στον Προμαχώνα, προκειμένου να μη δημιουργηθούν τα σοβαρά προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, αλλά και ενός νέου διπλωματικού επεισοδίου με τη γειτονική Βουλγαρία.
.Άδικες, άκαιρες και αψυχολόγητες χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ στις Σέρρες με δηλώσεις του κατά του αποκλεισμού του Προμαχώνα, τάχθηκε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Άρης Δρογαλάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *