7/6 Στο Σιδηρόκαστρο για ασθενοφόρο και ΚΕΠΕΠ

Η νέα διοικητής στο ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου, Ιωάννα Λάτσιου,ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα της, μετά την απόρριψη από το αρμόδιοτμήμα του ΣτΕ, των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο πρώηνδιοικητής Σπύρος Τσαρτσίδης, κατά της απόφασης του υπουργού Υγείας για την απομάκρυνσή του, από τη διοίκηση του ιδρύματος.

Την Παρασκευή (5/6) η νέα διοικητής του ΚΕΠΕΠ, δέχτηκε στο γραφείο της, τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ, Ιωακείμ Σιγάλα, τον οποίον ενημέρωσε για τις προτεραιότητές της.
Οδιοικητής της 4ης ΥΠΕ από την πλευρά του, συνεχάρη τους εργαζόμενους :«για τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλουν» και τους κάλεσε νασυνεργαστούν με τη νέα διοίκηση του ιδρύματος, με σκοπό την όσο τοδυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών στα παιδιά.
Κατά την παραμονή του στο Σιδηρόκαστρο, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ μαζί με τη διοικητή του νοσοκομείου Σερρών, Ευαγγελία Κουρτέλη,συναντήθηκαν με τον διευθυντή και τους γιατρούς του εκεί Κέντρου Υγείαςκαι συζήτησαν για τα προβλήματα που οι τελευταίοι αντιμετωπίζουν.

Παράλληλαανακοίνωσαν, πως σύντομα το Κέντρο Υγείας θα αποκτήσει ένα νέοασθενοφόρο όχημα, μετά από δωρεά κατοίκου της περιοχής, αφούρυθμίστηκαν οι αναγκαίες γραφειοκρατικές διαδικασίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *