7/6 «Χασισοχώρι» το … Στρυμονοχώρι

"Χασισοχώρι" το Στρυμονοχώρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αφού το μικρό χωριό είναι γεμάτο με χιλιάδες αυτοφυή δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Στρυμονοχώρι διαθέτει τρομερή βλάστηση, μια και την ευνοεί ο ποταμός Στρυμόνας που περνάει από την ευρύτερη περιοχή. Έτσι όταν έλθει η κατάλληλη εποχή η περιοχή μοιάζει να είναι περικυκλωμένη από χασισόδεντρα, καθώς αυτά φυτρώνουν μόνα τους και αναπτύσσονται ανάμεσα σε βάτα, βατομουριές, αλλά και σε καλλιέργειες με τριφύλλι ή καλαμπόκι.

Σύμφωνα με την Espresso, το γεγονός αυτό, έφερε πρόσφατα σε πολύ δύσκολη θέση έναν από τους κατοίκους του χωριού. «Πράγματι, ανάμεσα στα χιλιάδες αγριόχορτα που φυτρώνουν από μόνα τους στην περιοχή υπάρχουν και πολλά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης», λέει ο δήμαρχος Σιντικής, Απόστολος Καρύδας. «Κάποια από αυτά όμως, έγιναν αιτία να δημιουργήσουν προβλήματα σε έναν 34χρονβο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες συνελήφθη και πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, καθώς συνελήφθη για καλλιέργεια 235 χασισόδεντρων!»
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου, αναφέρει πως «το χωριό είναι κατάμεστο από δεκάδες χιλιάδες χασισόδεντρα, από 25 πόντους έως 2 μέτρα!». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *