7/7 Συμπληρώθηκε ο αριθμός των κατασκηνωτών

ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό σε όλους ότι ήδη έχουν αρχίσει τη λειτουργία τους οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως . Ο αριθμός των κατασκηνωτών τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια, εκατό τον αριθμό είναι συμπληρωμένος και δεν δεχόμεθα άλλες αιτήσεις. Λυπούμεθα που δεν μπορούμε σ’ αυτή τη φάση να εξυπηρετήσουμε περισσότερα παιδιά μας.

Στις Κατασκηνώσεις έχουν γίνει πάρα πολλές βελτιώσεις με τη κατασκευή των γηπέδων 5 x5, μπάσκετ και beache βόλευ για τη καλύτερη ψυχαγωγία των παιδιών μας. Οι κουζίνες έγιναν εντελώς καινούργιες για περισσότερη καθαριότητα και η τραπεζαρία στρώθηκε όλη με πλακίδια για να καθαρίζεται
εύκολα.

Την προσεχή Κυριακή 8 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Βαμβακοφύτου και θα χειροτονήσει σε διάκονο τον κ. Γρηγόριο Ματζιάρη από το Μητρούση Σερρών.
Την Παρασκευή 14 Ιουλίου το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει την πανήγυρη του Αγ. Νικοδήμου του Αγιορείτου στην Γερά Μονή του Αγίου στο Πεντάλοφο Γουμένισσας στο Κιλκίς προσκεκλημένος από την εκεί Αδελφότητα,
Επίσης ανακοινώνεται σε όλους ότι την Κυριακή 15 Ιουλίου πανηγυρίζει η Ιερά Μονή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 7:30 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και το πρωί της Κυριακής πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Παρακαλούνται όλοι οι φιλέορτοι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις πιο πάνω ακολουθίες.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *