8/1 ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ


Ο Φώτης Δομουχτσίδης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του ν’ ασχοληθεί με τα «κοινά» του Δήμου Σιδηροκάστρου με υπερκομματικό και ενωτικό συνδυασμό

«Αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Σιδηροκάστρου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η απόφασή μου αυτή εκπορεύεται, αποκλειστικά και μόνο, από την αγάπη μου για τον Δήμο μου και σας διαβεβαιώνω ότι νιώθω βαρύ το αίσθημα της ευθύνης».

Με αυτά τα λόγια και φανερά συγκινημένος ανακοίνωσε την πρόθεσή του ν’ ασχοληθεί με τα «κοινά» του Δήμου Σιδηροκάστρου ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Φώτης Δομουχτσίδης.

Καταχειροκροτούμενος από 200 και πλέον πολίτες του Δήμου, που παραβρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «OLympic», ο κος Δομουχτσίδης επεσήμανε την ανάγκη ύπαρξης μιας νέας Δημοτικής Αρχής με όραμα και οργάνωση, μιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που, εκτός από τη δυνατή θέληση της, θα είναι και ικανή να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα προβλήματά της.

Υπερκομματικός και ενωτικός, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν ο συνδυασμός του πρόκειται να διεκδικήσει το χρίσμα από κάποιο κόμμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε ως εξής: «Όταν έλθει η ώρα των κομμάτων, θα διεκδικήσουμε τη στήριξη απ’ όλα τα κόμματα. Ο Δήμος δεν ανήκει στα κόμματα, αλλά σε όλους τους πολίτες του. Ο Δήμος μας χρειάζεται όλους».

Εξέφρασε, μάλιστα, την πεποίθηση ότι «τα κόμματα θα σταθούν συνεπή σε αυτά, που σήμερα διακηρύσσουν. Ότι θα στηρίξουν, δηλαδή, συνδυασμούς ευρύτερης αποδοχής, που απολαμβάνουν την έγκριση των τοπικών κοινωνιών».

Η νέα, ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και πολυσυλλεκτική δημοτική κίνηση, «Σιντική-Νέα Εποχή», φιλοδοξεί να θεμελιώσει το Δήμο του μέλλοντος μέσα από την εφαρμογή ενός συγκεκριμένου προγράμματος ανάπτυξης με εθνική και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, μέσα από το μεράκι, τη φαντασία και την ευρηματικότητα των Νέων, μέσα από την ενεργοποίηση των κοινωνικά αποκλεισμένων Ατόμων με Αναπηρίες, μέσα από την εμπειρία και τη γνώση, που απορρέει από την Τρίτη Ηλικία.

Πριν ευχηθεί «Καλή Χρονιά» και ευχαριστήσει τους φίλους – συμπολίτες του, που έδωσαν ένα δυνατό «παρών» σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του, ο κος Δομουχτσίδης τόνισε εμφαντικά ότι «πρότυπο του συνδυασμού είναι ένας Δήμος ίσος και ανοικτός απέναντι σε όλους. Ένας Δήμος, που θα λειτουργεί με αξιοκρατία και διαφάνεια και θα διαμορφώνει ένα νέο πλαίσιο σχέσεων με τους πολίτες. Ένας Δήμος, στον οποίο οι πολίτες θα ξεπεράσουν της αντιθέσεις τους, θα ξεχάσουν ό,τι τους χωρίζει και θ’ αναζητήσουν ό,τι τους ενώνει «διότι έτσι θα αναστήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στην αγαπημένη μας πόλη».

πηγή: www.e-simerini.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *