8/10 Θ.Κοτσακλής : “Δεν χάνω εγώ. Ο Καρύδας χάνει”

«Άλλοι υπέδειξαν στον κ.Καρύδα τη διαγραφή μου από τον συνδυασμό του» λέει στο infoserres.gr ο δημοτικός σύμβουλος Πετριτσίου Θεόδωρος Κοτσακλής, που την περασμένη Δευτέρα (4/10) αντάλλαξε μπουνιές και ύβρεις με τον συνάδελφό του Βέργο Σκερλετίδη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων μελών του σώματος και κόσμου που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ Πετριτσίου.

Το πρωτοφανές περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας, να θέσει εκτός συνδυασμού τον Θόδωρο Κοτσακλή, χωρίς όμως να ανακοινώσει δημόσια απόφαση διαγραφής.
Μιλώντας στο infoserres.gr, ο πρώην αντιδήμαρχος Πετριτσίου, επιτίθεται κατά του Απόστολου Καρύδα, κάνει λόγο για «στημένο» περιστατικό προκειμένου να τεθεί εκτός συνδυασμού, ενώ στρέφει τα πυρά του και κατά συναδέλφων του στο Δ.Σ Πετριτσίου, τους οποίους καλεί «να κοιτάξουν τα δικά τους μούτρα στον καθρέφτη» και μετά να ασχολούνται μαζί του.
Ο ίδιος αποκαλύπτει, και αυτό είναι είδηση, πως εφόσον έχει πρόταση από τον υποψήφιο δήμαρχο Σιντικής Αθανάσιο Σπάση, θα τη συζητήσει.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Θόδωρου Κοτσακλή στο Infoserres.gr, έχει ως εξής :
= Τι σας οδήγησε να χειροδικήσετε κατά του συναδέλφου σας ;
= Επικαλούμαι τις μαρτυρίες των συναδέλφων Παππά και Σιδηρόπουλου. Πρώτος δέχτηκα επίθεση από τον κ.Σκερλετίδη στην είσοδο του δημοτικού καταστήματος, όταν τον ρώτησα τι πρόκειται να γίνει με μια διαρροή που υπάρχει εδώ και μήνες στο Μεγαλοχώρι. Αντί για υπεύθυνη απάντηση, όρμισε και μου έριξε μπουνιά. Ευτυχώς που παρενέβησαν συνάδελφοι και ηρέμησαν τα πνεύματα. Είπα στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως εγώ δεν μπαίνω στην αίθουσα για να αρχίσει η συνεδρίαση, εφόσον παραβρισκόταν και ο κ.Σκερλετίδης, μετά από αυτό που μου έκανε. Η ίδια συνεννοήθηκε με τον δήμαρχο και συμφώνησε. Άρχισε η συνεδρίαση και όταν αργότερα είδα τον κ.Σκερλετίδη να μπαίνει στην αίθουσα σα να μη συνέβαινε τίποτα θόλωσε το μυαλό μου και του όρμισα.  Η προκλητική του συμπεριφορά με εκνεύρισε αφάνταστα. Βέβαια ευθύνες έχουν η πρόεδρος του Δ.Σ και ο δήμαρχος, που ενώ υποσχέθηκαν άλλα τελικά οδήγησαν αλλού τα πράγματα.
=Εμμένετε πως το σκηνικό ήταν «στημένο» ;
= Το πιστεύω. Κάποιοι ήθελαν να τεθώ εκτός συνδυασμού του κ.Καρύδα. Βρήκαν την ευκαιρία στο περιστατικό που συνέβη στη συνεδρίαση του Δ.Σ Πετριτσίου και το πέτυχαν. Δυστυχώς ο κ.Καρύδας άκουσε τους αυλοκόλακες του και με «δίκασε» πριν ακόμη με ακούσει. Δεν είναι δυνατόν να με θέτει εκτός συνδυασμού για λόγους «πολιτικής ηθικής», όταν το ψηφοδέλτιο στελεχώνουν άτομα που δεν φημίζονται για τον έντιμο πρότερο βίο τους και στο δήμο Σιδηροκάστρου, αλλά και στον δήμο Πετριτσίου. Επιμένω πως άλλοι υπέδειξαν τη διαγραφή μου στον κ.Καρύδα. Όσο για τους συναδέλφους που το τελευταίο διάστημα έσκαβαν τον λάκκο μου, ένα θα τους πω. «Ας κοιτάξουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη και μετά να ασχολούνται μαζί μου».
=Σας στεναχώρησε η στάση του κ.Καρύδα ;
Σαφώς, αφού ήμουν ο πρώτος από τον δήμο Πετριτσίου που είχα ταχθεί στο πλευρό του. Άκουσε τους άλλους που φοβόντουσαν τη δυναμική μου και με πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα. Δεν έκανε το ίδιο και για υποψηφίους πχ από το Σιδηρόκαστρο, για τους οποίους πολλά έχουμε ακούσει. Η ζωή όμως συνεχίζεται, πήρε τις αποφάσεις του, πήρα και εγώ τις δικές μου και πλέον είμαστε πολιτικά αντίπαλοι.

=Θα είστε δηλαδή υποψήφιος και με ποιόν συνδυασμό ;
Υποψήφιος θα είμαι σίγουρα. Ακόμη και αν με καλέσει ο κ.Σπάσης θα συνομιλήσω μαζί του. Στις δημοτικές εκλογές εξάλλου, τα κόμματα και τα χρώματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *