8/11 Είναι ο κ. Καρύδας ο κρυφός εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ ή όχι;

Στην βραδινή εκπομπή για τις εκλογές στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση ο κ. Κουτμερίδης (βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος) δήλωσε ότι στο Σιδηρόκαστρο επικράτησε ο κ. Καρύδας που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Δεν διευκρίνισε όμως αν εννοεί ότι ο κ. Καρύδας και ο συνδυασμός του είναι ο κρυφός εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Σιντικής ή ότι απλά ο ίδιος ο κ. Καρύδας ήταν παλαιότερα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα, λίγο έλειψε να έχουμε εσωκομματικό «διπλωματικό» επεισόδιο στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ καθώς ο κ. Κουτμερίδης, εμφανώς με διάθεση διαφήμισης του εκλογικού αποτελέματος για το κόμμα που υπηρετεί, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αξιολογήσει την ήττα του Στέφανου Φωτιάδη για τον Δήμο των Σερρών και θα ανακοινώσει τις προτίθεται να πράξει για την συνέχεια.

Λίγο αργότερα όμως που ο κ. Φωτιάδης ενημερώθηκε για τις δηλώσεις αυτές, εμφανώς ενοχλημένος δήλωσε ότι καλά θα κάνει ο κ. Κουτμερίδης να ασχολείται με τα θέματα της Αθήνας ως βουλευτής που είναι και να αφήσει ήσυχη την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο συνδυασμός θα συνεδριάσει χωρίς την παρουσία του ΠΑΣΟΚ και θα προβεί στις ανάλογες ανακοινώσεις, κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *