8/2 ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Την Κυριακή 05.02.2006 πραγματοποιήθηκε, στην Οικογενειακή Ταβέρνα «ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ» εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Ποντίων Επαρχίας Σιντικής«ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ».

Την εκδήλωση διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το νεοσυσταθέν τμήμα Γυναικών, του Συλλόγου.
Μεταξύ των άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου κ. Σπάσης Αθανάσιος, ο «Πατέρας» Γεώργιος (κ. Πούλιος), ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την «πίτα» του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Παπαδόπουλος αφού χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχαρίστησε το νέο τμήμα των Γυναικών του Συλλόγου για την επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και γι’ αυτές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.
Στην συνέχεια όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου διαμέσω του Προέδρου του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σιδηροκάστρου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση της πλατείας «Εμπορίου» με σκοπό την ανέγερση μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε συμπλήρωσε πως ο Δήμος πέρα από παραχώρηση της Πλατείας θα αναλάβει και το κόστος της ανάπλασης της.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Καραγκιαουρίδου Δέσποινα, οποία έτυχε το «χρυσό φλουρί» της Βασιλόπιτας. Στην συνέχεια ακολούθησε Λαχειοφόρος Αγορά με πλούσια δώρα, την επιμέλεια των οποίων είχαν οι Γυναίκες του Συλλόγου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται καλή και δημιουργική Χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους του Συμπολίτες μας και ευχαριστεί το τμήμα των Γυναικών του Συλλόγου για την πλούσια δραστηριότητα του καθώς και την Διεύθυνση της Οικογενειακής Ταβέρνας «ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ» για την ευγενική παραχώριση της αίθουσας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *