8/3 Δεύτερος υποψήφιος απο την περιοχή της Σιντικής, ο πρ. δήμαρχος Πετριτσίου

Στην αναζήτηση δεύτερου προσώπου από την επαρχία Σιντικής, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο σερραϊκό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, βρίσκονται τα κεντρικά του κόμματος.


Ο βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης (από τα Κάτω Πορρόια) θα είναι δικαιωματικά και πάλι υποψήφιος, ενώ αναζητείται το δεύτερο πρόσωπο, κατά προτίμηση νέο και άφθαρτο, που θα συμβάλλει στη γενικότερη προσπάθεια για ανανέωση στην εικόνα του ψηφοδελτίου.
H δήλωση του πολιτευτή του 2004, Γιάννη Πεφτίτση, πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι εκ νέου υποψήφιος, έχει θέσει σε κατάσταση "αναζήτσης" τους κομματικούς αξιωματούχους.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει κρούσεις στον πρώην δήμαρχο Πετριτσίου, Θεόδωρο Ταλιουριδη (φωτό),  που στις τελευταίες εκλογές έχασε στον δεύτερο γύρο, λόγω «αντάρτη» από τον χώρο της Ν.Δ. Ο ίδιος, κατά κοινή ομολογία, θεωρείται πετυχημένος ως δήμαρχος, με βάση την απορροφητικότητα των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων στη διάρκεια της θητείας του.
Παράλληλα πρόκειται για ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, αφού έχει ρίζες από το Νέο Πετρίτσι και το Σιδηρόκαστρο, και ως αξιωματικός υπηρέτησε στα Άνω Πορρόϊα και στο Σιδηρόκαστρο, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τις εκεί τοπικές κοινωνίες.
Μιλώντας στο infoserres.gr, oΘεόδωρος Ταλιουρίδης, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία, λέγοντας πως θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της Ν.Δ. «Έτυχα δύο φορές της στήριξης του κόμματος ως υποψήφιος δήμαρχος. Θα ήταν τιμή για μένα, και τους συμπατριώτες μου, να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο. Ο στόχος βέβαια παραμένει ο ίδιος, να υπηρετήσω τον ακριτικό μου τόπο και γενικότερα το νομό μου, που θεωρώ πως μπορεί να πάει ψηλότερα» τόνισε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *