8/5 Στις Βρυξέλλες μαθητές απο το Σιδηρόκαστρο

Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν από 30/3 έως 3/4, ομάδα μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Σιδηροκάστρου, μετά από πρόσκληση του ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη.
Μαθητέςκαι συνοδοί καθηγητές, επισκέφθηκαν το Ευρωκοινοβούλιο όπου καιενημερώθηκαν από τον Έλληνα ευρωβουλευτή, για διάφορα θέματα τουευρωκοινοβουλίου, ενώ παρακολούθησαν συνεδρίαση της ολομέλειας από ταθεωρεία.

Τιςυπόλοιπες ημέρες επισκέφθηκαν τα αξιολογότερα αξιοθέατα των Βρυξελλώνόπως την Grande Place, το πάρκο Cindandenaire, το μουσείο ΜουσικώνΟργάνων, το Atomium, το Manneken Piss κ.α.  Επίσης πραγματοποίησανημερήσια εκδρομή στις πόλεις Γάνδη και Μπρύζ την αποκαλούμενη καιΒενετία του Βορρά.
Οιεμπειρίες και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές από αυτήν τηνεπίσκεψη ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, σύμφωνα με τα ίδια τα παιδιάαλλά και με τους συνοδούς καθηγητές, που δεν παρέλειψαν ναευχαριστήσουν τόσο τον ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη, όσο και τηνΒουλευτή Σερρών της Ν.Δ Μαρία Κάλλια Τσαρουχά, που πρόσφεραν  τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της επίσκεψης.
Την ομάδα των μαθητών αποτελόυσαν οι: Μπόρα Πασχαλία, Σπανίδου Χριστίνα, Παπαδοπούλου Παρθένα, Ανδρεάδου Ραφαέλλα, Μουμτσίδης Παύλος και Ηλιάδου Κων/να.
 Να σημειωθεί πως δύο ακόμη μαθήτριες που ήταν προγραμματισμένο να μεταβούν στις Βρυξέλλες, η Σιώη Ελευθερία και η Νιώτη Ελισσάβετ ακύρωσαν, λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική ομάδα Μπάντμιντον, σε αγώνες στην Ιταλία. Συνοδοί καθηγητές ήταν οι δύο υποδιευθυντές του Γυμνασίου Σιδηροκάστρου, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος και Κούτα Γεωργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *