9/10 ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΟΤΟΦΙΝΟ ΣΤΟ BIG! OUTLET CENTER

To Eκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο BIG! με ιδιαίτερη χαρά και με «μεγάλη όρεξη» υποδέχεται το εστιατόριο ΚΟΤΟΦΙΝΟ που τα τελευταία 8 χρόνια γράφει με μεγάλη επιτυχία τη δική του ιστορία στο χώρο της γεύσης!

Εκτός από τις γνωστές και γευστικότατες κοτοποικιλίες που έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, το εστιατόριο ΚΟΤΟΦΙΝΟ προσφέρει μία εντυπωσιακή γκάμα από διαφορετικές εκδοχές γεύσεων με βάση το κοτόπουλο που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Η διακόσμησή του λιτή σε απλό και μοντέρνο ύφος, η ποιότητα άριστη και η εξυπηρέτηση άψογη σε όλους τους τομείς. Το BIG! OUTLET CENTER με ιδιαίτερη χαρά προσκαλεί όλους τους φίλους του στα εγκαίνια του νέου του εστιατορίου, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2005.
Όσοι παρευρεθούν στην μεγάλη αυτή γιορτή θα απολαύσουν πολλή ζωντανή μουσική, πλούσια εδέσματα και πολλές εκδηλώσεις. Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με ζωγραφική, πηλοπλαστική και σκίτσο, face painting για μικρούς και μεγάλους και μοναδικοί κλόουν θα περιμένουν τους επισκέπτες του ΒIG, για να τους χαρίσουν άφθονο γέλιο και κέφι.

Η Εταιρεία Προμαχών Α.Ε., κύριος μέτοχος στην οποία είναι η Εταιρεία Gennet A.E., λειτουργεί από το 1999 με τον διακριτικό τίτλο PROCOM και έχει ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών σε εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις αγορές της ευρύτερης Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι κύριες δραστηριότητες της Εταιρείας χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς: Το Εμπορευματικό Κέντρο το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υποδομές συδυασμένων μεταφορών και το Εκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο BIG το οποίο συνιστά ένα σύγχρονο Εμπορικό Κέντρο μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πωλήσεις λιανικής και χονδρικής.

Το Διασυνοριακό, Διαμετακομιστικό, Εκθεσιακό και Εμπορικό Κέντρο Προμαχών Α.Ε. αποτελεί ένα πρότυπο και μοναδικό κέντρο για τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εξαγωγικές εταιρείες, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την προώθηση των εξαγωγών τους. Η ανάδειξη του Προμαχώνα σε κυρίαρχο κόμβο εξαγωγών και ολοκληρωμένου προορισμού, αποτελούν βασικούς συντελεστές για την επιτυχία της Προμαχών Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα Ελίνα Κωνσταντίνου στο τηλ.: 210-7458464

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *