9/12 Συγχωρεί ο Μακάριος τον πρώην … συκοφάντη του

Με δηλωσή του στην εφημερίδα “ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, δηλώνει πως “συγχωρεί τον άνθρωπο που τον συκοφάντησε”εννοώντας τον εργολάβο απο το Σιδηρόκαστρο, που αρχικά είχε υποστηρίξειπως ο μητροπολίτης προχώρησε σε πλαστογράφηση της υπογραφής του σετιμολόγια για εργασίες στο γηροκομείο, αλλά κατά την ακροματικήδιαδικασία ανασκεύασε και ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Οι αρχικοί ισχυρισμοί του συγκεκριμένου εργολάβου, είχαν ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, για πλαστογραφία κατ΄ εξακολούθηση και απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου.

Σύμφωναμε το κατηγορητήριο, ο μητροπολίτης Μακάριος φερόταν να είχεπλαστογραφήσει τιμολόγια του εν λόγω εργολάβου, τα οποία και προσκόμισεστη συνέχεια στην Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α Σερρών, για ναλάβει επιχορηγήσεις ύψους 9.200 ευρώ, για έργα ανακαίνισης του εκκλησιαστικού γηροκομείου της μητρόπολης, που ουδέποτε όμως πραγματοποιήθηκαν.
Στην ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριοστο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου,απαλλάχτηκε αφού ο εργολάβος ανασκεύασε τα όσα αρχικά είχε υποστηρίξει,λέγοντας πως οι υπογραφές στα επίμαχα τιμολόγια ήταν δικές του.
Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να στραφεί νομικά εναντίον του πρώην … συκοφάντη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *