20/6 Εγκαίνια στα γραφεία του Επιμελητηρίου στην Σόφια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007 τα εγκαίνια του γραφείου του Επιμελητηρίου Σερρών στη Σόφια, στα πλαίσια της συμφωνίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο Επιμελητήριο Σερρών και στην εταιρία συμβούλων Ευρωσύμβουλοι   ΑΕ.

Το γραφείο αυτό αποτελεί πλέον έναν αποτελεσματικότατο εργαλείο, που τίθεται στην υπηρεσία των Σερραίων επιχειρηματιών και θα παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που θα ήθελαν να διερευνήσουν και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην αγορά της Βουλγαρίας. Το γραφείο παρέχει ενημέρωση για όλο το θεσμικό περιβάλλον, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει ο Σερραίος   επιχειρηματίας καθώς επίσης και συμβουλευτική υποστήριξη για επιχειρηματικά εγχειρήματα.
Επιπρόσθετα, θα υφίσταται ένας χώρος στο κέντρο της Σόφιας όπου θα έχουν τη δυνατότητα, χωρίς κόστος, με ασφάλεια και εγκυρότητα οι Σερραίοι να κλείνουν τα επιχειρηματικά   τους ραντεβού και να χρησιμοποιούν την υλικοτεχνική υποδομή του γραφείου.
Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Hilton στην Σόφια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργούνται με την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τονίζοντας ιδιαίτερα την λειτουργία του γραφείου αυτού, το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μία προσεγμένη, τεκμηριωμένη και αποτελεσματική επιχειρηματική δραστηριοποίηση στη γειτονική χώρα.
Αναφερόμενος δε στην συνεργασία με την εταιρία Ευρωσύμβουλοι ΑΕ υπογράμμισε την μεγάλη τεχνογνωσία που έχουν τα στελέχη αυτής της εταιρίας στην Βουλγαρία, γεγονός που εγγυάται την έγκυρη και έγκαιρη απόκτηση γνώσης για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ο υπεύθυνος των γραφείων του εξωτερικού της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι ΑΕ κ. Λουκόπουλος Νικόλαος αφού έκανε μια παρουσίαση των βασικών οικονομικών μεγεθών της αγοράς της Βουλγαρίας, αναφέρθηκε στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία αφορούν της επιχειρηματικότητα και θα προκηρυχθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Βουλγαρία. Κλείνοντας τόνισε ότι το στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας Ευρωσυμβούλων στην Βουλγαρία που απαρτίζεται από τέσσερα πλήρως καταρτισμένους συμβούλους είναι στην διάθεση των Σερραίων και κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου να αξιοποιήσουν αυτό το επιχειρηματικό εργαλείο.
Σημειώνεται ότι τα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών στη Σόφια βρίσκονται στη διεύθυνση: 11Α,   Pozitano Str. 1303 Sofia, Bulgaria   τηλ.:(+3592)9866936 fax : (+3592)9863521, email: y.patias@euroconsultants.com .gr υπευθ. Ιωάννης Πατιάς. και site: www.euroconsultants.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *