11/8 Σ. Αβράμης: Έχουν στόχο την πολιτική μου δίωξη

<<Δυσφημούν την επιχείρηση με στόχο την πολιτική μου δίωξη>>, δήλωσε ο πρόεδρος των λουτρών κ. Σωτήρης Αβράμης απαντώντας στα όσα του καταλογίζει ο κ. Σάββας Κοσμίδης και η αντιπολίτευση.Ο πρόεδρος επεσήμανε πως <<ο κ. Κοσμίδης συνεχίζει να ενημερώνεται μονόπλευρα και να παραπληροφορείται και δεν έχει στοιχεία για κακοδιαχείριση.


Υπάρχει ένα οικονομικό άνοιγμα, αλλά και άμεσες απαιτήσεις, όπως εντος των ημερών θα έρθουν τα χρήματα από το υπουργείο Υγείας, περίπου 80.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για να προχωρήσει η επιχείρηση σε ρύθμιση των χρέων στο ΙΚΑ. Ο κ. Κοσμίδης εξαργυρώνει τις προεκλογικές του υποχρεώσεις>>.
 Για το θέμα των προσλήψεων είπε πως <<το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε δυο θέσεις εργαζομένων να καλυφτούν με το ΑΣΕΠ και εφόσον ανοίξουν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ να καλυφτούν κάποιες άλλες θέσεις.Σε αυτό συμφώνησαν και τα δυο μέλη της διοίκησης που συμμετέχουν από την αντιπολίτευση>>.
 Όσον αφορά το θέμα των προμηθειών, αυτές έγιναν με προκήρυξη στην οποία συμφώνησαν και τα μέλη της αντιπολίτευσης, όπως ομόφωνη ήταν η απόφαση και της αρμόδιας τετραμελούς επιτροπής.
 Ο κ. Αβράμης επέκρινε τον κ. Κοσμίδη για σκοπιμότητες και μικροπολιτική τακτική.Εκφράστηκε υπέρ του διαχειριστικού ελέγχου, λέγοντας <<καλώς να ορίσει>>.Σημείωσε πως η επιχείρηση αύξησε την επισκεψιμότητα της από 43.000 σε 67.000 και τα έσοδα κατά 35%, στο 1.332.000 ευρώ.

                                                     πηγή: Ακριτική φωνή     Λ.Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *