17/8 ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ "ΓΑΛΑΖΙΟΙ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Τη διάλυση της Βουλής για την προκήρυξη εκλογών στις 16 Σεπτεμβρίου, επικαλούμενος την προώθηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων, θα ζητήσει την Παρασκευή (17/8) ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Στο μεταξύ, την Πέμπτη (16/8) ολοκληρώθηκαν εσπευσμένα οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για μία θέση στη βουλευτική λίστα των Σερρών, μετά από εντολή των κεντρικών της Ν.Δ, πως θα πρέπει να κλείσουν οι φάκελοι.
Φάκελο υποψηφιότητας κατέθεσαν στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε, ο πολιτευτής του 2004 Στάθης Πανταζής, ο πρώην στρατιωτικός Χρήστος  Χρηστίδης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεόδωρος Μηλίδης και ο λογιστής Κώστας  Στάγγος.  
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε, Αθανάσιος Καλαϊτζής, τόνισε πως όλα είναι έτοιμα για την προεκλογική περίοδο, ευχόμενος ταυτόχρονα καλή επιτυχία σε όλους.
Συνολικά δέκα τοπικά στελέχη του κόμματος, κατέθεσαν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο σερραϊκό ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για τους : Σάκη Μπασδάνη, Γιώργο  Καρδάκο, Κώστα Χατζηδημητρίου,  Κώστα Παρίση, Αλέξανδρο Χρυσάφη, Αλέξανδρο Παρασκευιώτη,  Στάθη Πανταζή, Χρήστο  Χρηστίδη, Θεόδωρο Μηλίδη και Κώστα Στάγγο.
Όσον αφορά τον πρώην υπουργό Αχιλλέα Καραμανλή, πληροφορίες τον θέλουν να ανακοινώνει την υποψηφιότητα τους αν όχι σήμερα Παρασκευή, αύριο Σάββατο (18/9).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *