16/9 ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ “ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ” ΜΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ KAI ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Τους επτά νέους «εθνοπατέρες» τους, καλούνται να εκλέξουν την Κυριακή (16/9) 246.980 εγγεγραμμένοι Σερραίοι ψηφοφόροι, στα 484 Εκλογικά Τμήματα, σε όλο το νομό Σερρών συν τα δύο των ετεροδημοτών.


Η Ν.Δ επιδιώκει να διατηρήσει τα ποσοστά του 2004 (56%) και τις πέντε έδρες, παίρνοντας τη ρεβάνς για την απώλεια της νομαρχίας, στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θέλει να κάνει την «έκπληξη» αυξάνοντας θεαματικά το ποσοστό του, από το 34% του 2004, εκλέγοντας τουλάχιστον τρεις βουλευτές.
Το Κ.Κ.Ε, που στις περασμένες εκλογές είχε λάβει 3,6%, ευελπιστεί στην αύξηση των ποσοστών του και στην επανάληψη του 1996, τότε που είχε εκλέξει βουλευτή στις Σέρρες.
«Προσωπικό» το στοίχημα για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, με τη συμμετοχή του προέδρου του κόμματος στο σερραϊκό ψηφοδέλτιο. Έχοντας επικεφαλής τον Αλέκο Αλαβάνο, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α επιδιώκει σημαντική αύξηση του ποσοστού, σε σχέση με το 1,60% του 2004, προκειμένου να εκλέξει βουλευτή στις Σέρρες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ, που εφόσον πετύχει την είσοδό του στη βουλή, διεκδικεί με αξιώσεις έδρα στο νομό Σερρών, θεωρεί βέβαιη την αύξηση της δύναμής του, από το 2,16% του 2004.
Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, ενώ οι σταυροί προτίμησης στα ψηφοδέλτια είναι δύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *