16/11 Αυτοσχέδιο … φυτώριο ινδικής κάνναβης

Απο 28χρονο γιο Σερραίου πολιτικού

Για καλλιέργεια, συγκομιδή, αποθήκευση και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή, κατηγορείται ο 28χρονος γιοςγνωστού Σερραίου πολιτικού, μαζί με τη συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του.
Οι πληροφορίες για τις δραστηριότητες των δύο νέων, και την ύπαρξη αυτοσχέδιου φυτώριου δενδρυλλίων χασίς, σε διαμέρισμα στο Λευκώνα, έφτασαν στους άνδρες της δίωξης Ναρκωτικών Σερρών πριν από δύο ημέρες


Την Τετάρτη (14/11) οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο και παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμά του, για να βρεθούν έκπληκτοι, μπροστά σε ένα αυτοσχέδιο φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν : Οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες. Tα τρία (3) δενδρύλλια ύψος 1,80 εκ, τα τέσσερα (4) 25 εκ. και το ένα (1) δενδρύλλιο 10 εκ. ύψος.
Επίσης γεωργικά και άλλα εργαλεία, λιπάσματα και φυτόχωμα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, δύο ιδιόχειρες κατασκευές αποτελούμενες από λαμπτήρες μεγάλης ισχύος, χρονοδιακόπτη, μετασχηματιστές τάσης προεκτάσεις καλωδίου που χρησιμοποιούνταν για την παροχή φωτισμού στα δενδρύλλια κάνναβης, ειδικά διαμορφωμένη ντουλάπα για καλλιέργεια υβριδίων κάνναβης και ένα δίκανο λειόκανο κυνηγετικό τυφέκιο και ένα ζευγάρι χειροπέδες.
Οι συλληφθέντες, δήλωσαν πως τα δενδρύλλια καλλιεργούνταν «αποκλειστικά για δική τους χρήση», ενώ σύμφωνα με τον διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, Αθανάσιο Ματσαρώκο, «διερευνώνται όλες οι πιθανότητες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *