16/11 Ο ΠΡ. ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ “ΦΥΤΩΡΙΟ” ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
Στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τις Σέρρες, ο 28χρονος γιος του οποίου συνελήφθη την Τετάρτη (14/11) για συγκομιδή, αποθήκευση και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.


Το γνωστό τοπικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, δήλωσε σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ζούγκλα» το βράδυ της Πέμπτης (15/11) : «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Ο γιος μου είναι χρήστης. Η αστυνομία είναι αξιέπαινη για αυτό που έκανε. Γιατί έτσι έσπασε ένα απόστημα και πλέον υπάρχει το περιθώριο να σωθεί το παιδί μου, Είμαι δίπλα στο παιδί μου. Θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες».
Στον Λευκώνα, παρουσία εισαγγελέα, οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμά του νεαρού και βρέθηκαν έκπληκτοι, μπροστά σε ένα αυτοσχέδιο φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης. «Είχε δημιουργήσει ελεγχόμενες συνθήκες φωτισμού, αερισμού και υγρασίας» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, Αθανάσιος Ματσαρώκος.
Οι συλληφθέντες, δήλωσαν πως τα δενδρύλλια καλλιεργούνταν «αποκλειστικά για δική τους χρήση» έκανε γνωστό ο διοικητής της Δίωξης, συμπληρώνοντας  : «Διερευνώνται όλες οι πιθανότητες», για το αν γινόταν εμπορία ή όχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *