21/4 Δελτίο Τύπου Σύλλογος των εν Θεσσαλονίκη Σιδηροκαστρινών

Στο Οχυρό της Θυσίας και του Θρύλου βρέθηκε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης "το Ρούπελ" με πολλά από τα μέλη και τους φίλους του για να συμμετάσχει στον επετειακό εορτασμό.

Ένα γεμάτο λεωφορείο εκδρομείς με συμπαραστάτη τον καιρό και πολύ ενθουσιασμό έφθασε μέσω Σιδηροκάστρου στον τόπο της Θυσίας. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Βασιλική Σπάση, κατέθεσε και φέτος στεφάνι, ενώ το νεοεκλεγέν μέλος και Απόγονος του Μακεδονομάχου Ευαγγέλου Γεροβασιλείου, Κάρολος Γεροβασιλείου, παρίστατο τιμητικά με τη στολή Μακεδονομάχου φέροντας το Λάβαρο του Συλλόγου. Μετά το πέρας της συγκινητικής τελετής, οι παρευρισκόμενοι έτυχαν της φιλοξενίας των Στρατιωτικών Αρχών και επισκέφθηκαν τα Οχυρά που ήταν ανοικτά για το κοινό. Η συνέχεια δόθηκε σε ταβέρνα του Σιδηροκάστρου όπου τα μέλη του Συλλόγου έτυχαν της φιλοξενίας του Δημάρχου Σιδηροκάστρου κ. Αθανασίου Σπάση, τον οποίο ευχαριστούμε όλοι θερμώς για την ευγενική του διάθεση και του ευχόμαστε Υγεία, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Ακολούθησε περιήγηση στη γενέτειρά μας κι ένας απολαυστικός απογευματινός καφές στην κεντρική πλατεία με θέα το Βράχο. Στην επιστροφή μέσω Κερκίνης έλαβε χώρα ενημέρωση για τον υγροβιότοπο από τον καθηγητή κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου.

Η Πρόεδρος Βασιλική Σπάση, ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Πασματζίδης και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Βαντσίδης ευχαριστούν όλους όσους πλαισίωσαν αυτήν την ωραία εκδήλωση που αποτελεί και την Επίσημη Εορτή των εν Θεσσαλονίκη Σιδηροκαστρινών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στο Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου και χοροδιδάσκαλο κ. Νικόλαο Καλαϊτζή για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Σοφίας.

Επικοινωνία: 6944740562 (πρόεδρος), 6970376017 (γραφείο Μ.Μ.Ε.), sidirokastrinoi@gmail.com

Ευχές του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών και Περιχώρων «Το Ρούπελ»

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Θεσσαλονίκη Σιδηροκαστρινών και Περιχώρων "το Ρούπελ" εύχεται στα μέλη, τους φίλους του και σε όλους τους Σιδηροκαστρινούς και Σερραίους γενικότερα Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *