22/1 ΣΤΟΥΣ -13 ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού απο σήμερα και στο νομό Σερρών, αφού οι πολικές αέριες μάζες, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει η θερμοκρασία στη Ρωσία και την Ουκρανία στους -30 βαθμούς Κελσίου, είναι επάνω απο την βαλκανική, όπου και θα παραμείνουν τουλάχιστον για δύο ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη).

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση ζητώντας από τους πολίτες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, όπως να φροντίσουν για τη θέρμανση των σπιτιών τους και να μην βγαίνουν έξω, εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.Η Ε.Μ.Υ προβλέπει για την εβδομάδα που έρχεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμη και τους -13 βαθμούς κελσίου σε πολλές περιοχές του νομού Σερρών, ενώ αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η Ε.Μ.Υ η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες θα κυμανθεί στις Σέρρες. ΚΥΡΙΑΚΗ : -7 έως 8 (χιονόπτωση). ΔΕΥΤΕΡΑ : -13 έως -5 (χιονόπτωση). ΤΡΙΤΗ : -11 έως -3 (νεφώσεις).

πηγή: infoserres.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *