24/1 ΠΡΟΜΑΧΩΝ Α.Ε: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ISO 9001/2000

H ΠΡΟΜΑΧΩΝ Α.Ε. (Διασυνοριακό Διαμετακομιστικό-Εμπορικό-Εκθεσιακό-Εξαγωγικό Κέντρο), πιστοποιήθηκε από τον Οργανισμό Επιθεωρήσεων-Πιστοποιήσεων TUV RHEINLAND GROUP κατά ISO 9001/2000 συνολικά για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει στις εγκαταστάσεις της, επιβεβαιώνοντας και τυπικά πλέον την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Οι βασικές δραστηριότητες της ΠΡΟΜΑΧΩΝ για τις οποίες πιστοποιήθηκε  είναι οι εξής:
·         Tο Εμπορευματικό Κέντρο που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υποδομές διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, συνδυασμένων μεταφορών και αποθηκεύσεων και,
·         Το Εκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο BIG! που συνιστά ένα σύγχρονο Eκπτωτικό Eμπορικό Kέντρο, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πωλήσεις λιανικής και χονδρικής.
Για την ουσιαστική εφαρμογή των διαδικασιών που ορίζουν το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της ΠΡΟΜΑΧΩΝ και η συγκεκριμένη πιστοποίηση, η Διοίκηση και το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας ελέγχουν όλα τα στάδια των λειτουργιών και καταγράφουν τα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου ώστε: το Εμπορευματικό Κέντρο της ΠΡΟΜΑΧΩΝ να αποτελεί ένα Πρότυπο Κέντρο σύμφωνο με τις προδιαγραφές που θέτει το πλαίσιο ανάπτυξης των Εμπορευματικών Κέντρων του Υπουργείου Μεταφορών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα Ελίνα Κωνσταντίνου στο τηλ.: 210-7458464.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *