Παναγιώτης Σαββίδης : Παιδική χαρά η δημοτική αρχή

Τελικά δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ, με τη δημοτική Αρχή Σιντικής που θυμίζει πλέον (επιεικώς) … Παιδική Χαρά.

= Το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Τσιντσιος  αποφασίζουν να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση του σώματος στις 15.00 της ίδιας μέρας μέσω τηλεδιάσκεψης.

= Στις 09.30 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι λαμβάνουν ενημερωτικό SMS για το έκτακτο Δ.Σ.

= Στις 15:00 το Δ.Σ. Σιντικής ξεκινάει να συνεδριάζει, μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσία μόλις … 6 Δημοτικών Συμβούλων, αν και απαιτείται πλειοψηφία 14 μελών του σώματος

= Η συνεδρίαση – οπερέτα ολοκληρώνεται μόλις  σε 15′.

= Όταν η αντιπολίτευση καταγγέλλει το γεγονός, η δημοτική Αρχή δηλώνει πως “έγινε λάθος στην καταμέτρηση” και πως θα επαναληφθεί η συνεδρίαση  σήμερα Πέμπτη την  ίδια ώρα.

= Στις 15.30 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι λαμβάνουν νέο SMS για τη σημερινή συνεδρίαση, “λόγω λανθασμένης καταμέτρησης”, πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης γιατί έτσι βολεύει τη δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς μ’ ευθύνη του διδύμου Δομουχτσίδη – Τσιντσιου απαξιώνεται και υποβαθμίζεται το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής. Για αυτό το χάλι δεν ευθύνονται μόνο ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. αλλά και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν αντιδρούν, έχοντας σοβαρό μερίδιο ευθύνης για την κατρακύλα και το τέλμα που έχει περιέλθει ο δήμος μας.

Τελικά σοβαρότης και ορατότης ΜΗΔΕΝ 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *