ΑΡΡΙΑΝΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0 – 4

Νίκη με 0-4 για τον ΕΘΝΙΚΟ στα Αρριανά Ροδόπης που εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την άνοδό του στη Football League 2 (Γ’ Εθνική). Τα γκολ για τον ΕΘΝΙΚΟ από τους : ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ στο 29′ και 80′, ΡΟΒΑ στο 39′ και ΓΚΑ’Ι’ΤΑΤΖΗ στο 55′.

Καλύτερος ο ΕΘΝΙΚΟΣ σε ολόκληρο το παιχνίδι άνοιξε το σκορ στο 29′ όταν βγήκε στην αντεπίθεση με τον ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ από τα δεξιά να νικάει τον αντίπαλο του να μπαίνει στην περιοχή και στο τετ-α-τετ να νικάει τον τερματοφύλακα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα. Στο 39′ ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ από τα δεξιά τριπλάρει τον αντίπαλο του μπαίνει στην περιοχή και με παράλληλη μπαλιά βρίσκει τον ΡΟΒΑ που με συρτό διαγώνιο σουτ από αριστερά εντός περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 55′ ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ από τα δεξιά μπαίνει στην περιοχή και κόβει την μπάλα στον ΓΚΑ’Ι’ΤΑΤΖΗ που από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ κάνει το 0-3. Στο 77΄δοκάρι για τον ΕΘΝΙΚΟ μετά από σέντρα του Δερμεντζή και κεφαλιά του Δημητρανόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε από τον ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ στο 80′ με πλασέ προ κενής εστίας αφού ο ΡΟΒΑΣ με ατομική προσπάθεια από τα δεξιά πέρασε τον αντίπαλο του, βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε την μπάλα.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ : (ΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ), ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ, ΦΙΛΩΝ, ΦΕΥΓΑΣ (73′ ΔΕΝΤΣΑΣ), ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Α. (66′ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Δ.), ΓΚΑ’Ι’ΤΑΤΖΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΒΑΣ, ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ (78′ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *