15/2 Μπάντμιντον: Δεύτερη ήττα για την ελληνική ομάδα.

Η ελληνική ανδρική ομάδα διπλασίασε τις ήττες της χάνοντας από την Ισπανία 5-0 και παρέμεινε στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου (πρώτη η Ισπανία με 4 βαθμούς). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στερήθηκε μάλιστα των υπηρεσιών του Χρήστου Τσαρτσίδη, ο οποίος μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία (την πρώτη ημέρα των αγώνων) παρουσιάσθηκε στο στρατό και παρά τις προσπάθειες από την ομοσπονδία δεν κατέστη δυνατή η εξασφάλιση άδειας!!!

Η απώλεια έρχεται να προστεθεί στον ήδη εκτός αποστολής Θόδωρο Βέλκο (Νο 1 στην Ελλάδα), ο οποίος τραυματίστηκε μία εβδομάδα πριν τους αγώνες και βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε και την απουσία του Γιώργου Πάτη, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Οι Ισπανοί υπερίσχυσαν στα μονά και στα διπλά με τον Γιώργο Χαραλαμπίδη και τον Παναγιώτη Σκαρλάτο να κοντράρουν καλύτερα τους αντιπάλους τους, Κάρλος Λόνγκο και Πάμπλο Αμπιάν αντίστοιχα, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές.

    
Άλλα αποτελέσματα σε διάφορους ομίλους:

Δανία – Ισλανδία 5-0,Αρμενία – Ιρλανδία 0-5, Γερμανία – Πορτογαλία 5-0, Βέλγιο – Φινλανδία 0-5, Ουαλία – Σκωτία 4-1 (άνδρες) και Αγγλία – Τσεχία 5-0, Κύπρος – Βουλγαρία 1-4, Σκωτία – Ουκρανία 4-1, Σλοβακία – Ισπανία 2-3 (γυναίκες).

    Αύριο (Πέμπτη) είναι η τελευταία μέρα των προκριματικών και την Παρασκευή οι πρώτοι των ομίλων θα παίξουν μεταξύ τους για τα προημιτελικά. Η ανδρική μας ομάδα αγωνίζεται με τη Νορβηγία (5 μ.μ.), ενώ οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία (1 μ.μ.) στο περίπτερο 17 της HELEXPO.

πηγή: metropolisradio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *