ΡΟΥΠΕΛ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ 2022/23

Η ομάδα του Ρούπελ αποχαιρέτησε τους Λευτέρη Μποζουτσίδη και Παντελή Στάσα και τους ευχήθηκε καλή πορεία σε ότι και αν κάνουν. Ο 29χρονος Σερραίος guard, που αποτέλεσε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας (2,5π. μ.ο) ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα του Ρούπελ για 2 χρόνια θα συνεχίσει στον Α.Ο. Καβάλας και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Επίσης, στους “μπλε” δεν θα βρίσκεται την φετινή χρονιά ούτε ο 27χρονος Σιδηροκαστρινός guard, ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή και θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ηράκλειας και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 

Ο Α.Γ.Σ.Σ. “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους αθλητές Λευτέρη Μποζουτσίδη και Παντελή Στάσα και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία τους.

 

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με έναν ακόμη πρωταθλητή. Ο 23χρονος Σιδηροκαστρινός άσος, Θοδωρής Δαλαγκόζης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας και πέρα από την θέση του playmaker θα είναι υπεύθυνος και των προαγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου στον διπλό ρόλο που του ανατέθηκε.

 

Ένας αθλητής που αποτέλεσε βασικό μέλος της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας, όντας αρχηγός και πρώτος σκόρερ της (14,5π. μ.ο σε 20 αγώνες) συμφώνησε και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Θοδωρή, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *