
Η μεταφορά των νέων 360 μεταναστών θα γίνει την Κυριακή 3 Αυγούστου 2025 μέσω ειδικής Αστυνομικής επιχείρησης
360 επιπλέον μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν την προσεχή Κυριακή 3 Αυγούστου 2025 στην κλειστή δομή στο Κλειδί του Δήμου Σιντικής.
Σύμφωνα με τις καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Lionnews.gr, θα ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς διαδικασία με εκείνη της 29ης Ιουλίου 2025, όταν 300 μετανάστες είχαν καταφτάσει με αρματαγωγό πλοίο από την Κρήτη στην Καβάλα και στη συνέχεια, μέσω αυτοκινητοπομπής και μιας πολύ καλά οργανωμένης επιχείρησης, πήραν τον δρόμο για την κλειστή δομή του Κλειδίου.
Οι νέοι 360 μετανάστες προέρχονται επίσης από τα Χανιά της Κρήτης και με την επικείμενη άφιξή τους, ο αριθμός όσων φυλάσσονται – κρατούνται στη δομή αυξάνεται σημαντικά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθηθεί αντίστοιχη διαδικασία καταγραφής και εγκατάστασής τους στους οικίσκους, ενώ – όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς – και κατόπιν όλων των παραπάνω, η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης της Αστυνομικής δύναμης στο Κλειδί Σιντικής καθίσταται επιτακτική.