22/5 Έδωσαν τα χέρια, αλλά δεν λύθηκε η διαφορά

Σε 15 ημέρες θα εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε η μητρόπολη Σιδηροκάστρου προς την κοινότητα Αγκίστρου

Σε 15 ημέρες θα εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε η μητρόπολη Σιδηροκάστρου προς την κοινότητα Αγκίστρου, για τα οφειλόμενα μισθώματα απο την αξιοποίηση των λουτρών του χωριού, τα οποία είναι ιδιοκτησία της τοπικής εκκλησίας, αλλά η χρήση τους παραχωρήθηκε για 100 χρόνια στην κοινότητα.

Την Παρασκευή (19/5) οι δύο πλευρές κατέθεσαν θέσεις και έγγραφα, στο δικαστήριο, αλλά τελικά η εκδίκαση αναβλήθηκε. Κατά την έξοδό τους απο το δικαστικό μέγαρο, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρξει μία συμβιβαστική λύση.

«Απλά θέλουμε αυτό που μας ανήκει, με βάση τη συμφωνία» τόνισε ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, αναφερόμενος στο ποσό των 90.000 ευρώ που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οφείλει στην τοπική εκκλησία του Αγκίστρου, η εκεί κοινότητα. «Θα γίνει έλεγχος και αν τα έσοδα είναι περισσότερα απο τα έξοδα, ασφαλώς και θα δώσουμε στην εκκλησία το μερίδιο που της ανήκει» απάντησε ο πρόεδρος του χωριού, επισημαίνοντας πως η σημερινή επένδυση στο χώρο των λουτρών, ξεκίνησε ουσιαστικά απο το μηδέν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *