7/7 Θεμελίωση κλειστού γυμναστηρίου και παιδικού σταθμού Βυρωνειας

Τον «θεμέλιο λίθο» δύο σημαντικών έργων για την τοπική κοινωνία του δήμου Πετριτσίου, θα θέσει ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Τσιότρας, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2006 και ώρα 11.00πμ.

Πρόκειται για το κλειστό γυμναστήριο (TB), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελλάδα 2004» και προϋ­πολογισμού 967.600,00 ευρώ και του Παιδικού Σταθ­μού του Δ.Δ. Βυρώνειας, από το ΠΕΠ Κεντρικής Μα­κεδονίας, προϋπολογισμού 290.000,00 ευρώ.
Για τη θεμελίωση των δύο έργων, ο δήμαρχος Πετρι­τσίου, Θεόδωρος Ταλιουρίδης, δήλωσε :
«Μετά το ξεμπλοκάρισμα της χρηματοδότησης για την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου, που θα εξυπη­ρετεί τις ανάγκες της τοπικής νεολαίας και των αθλητικών μας συλλόγων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να θέσουμε και επίσημα τον θεμέλιο λίθο. Υπήρξαν αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα να καθυ­στερήσει αρκετά η έναρξη των εργασιών, αλλά πλέον ευελπιστούμε πως όλα θα κυλήσουν κανονικά, και παρά την αργοπορία το έργο θα ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τον Παιδικό Σταθμό του Δ.Δ της Βυρώ-νειας, του χρόνου τέτοιο καιρό, θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα μικρά παιδιά του χωριού, επιλύ-οντας οριστικά το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα. θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιο τσιότρα, που με την παρουσία του στις τελετές θεμελίωσης δείχνει το ουσιαστικό ενδιαφέ­ρον της πολιτείας, για δύο σημαντικά έργα για την περιοχή μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *