24/8 Χορωδία Σιδηροκάστρου σε συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου

Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής Σιδηροκάστρου συμμετέχει, με τη Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του, στη συναυλία, μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σιδηροκάστρου.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο και το Πνευματικό Κέντρο της πρωτεύουσας της Σιντικής, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ, Χαράλαμπος Καλτζίδης. Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Αυγούστου και ώρα 21,00, στο αμφιθέατρο της νησίδας του Κρουσοβίτη.

Η Χορωδία θα αποδώσει τα τραγούδια: 1) Κάπου νυχτώνει, 2) Μη μου θυμώνεις μάτια μου , 3) Το σακάκι μου κι’ αν στάζει. 4) Όλα καλά κι’ όλα ωραία. 5) Πού ’ναι, τα χρόνια, 6) Ο κυρ – Αντώνης, 7) Στο’ πα και στο ξαναλέω, 8) Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία.

Οι πρόβες είναι εντατικές, έτσι ώστε η συνεργασία ανάμεσα στη Φιλαρμονική και στη Χοροϊδία να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Την όλη ευθύνη της συναυλίας έχει ο Αρχιμουσικός του Δήμου κ, Σάββας Κωφίδης. ενώ την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Σπυριδάκης.

Η συμμετοχή της Μικτής Τετράφωνης Χορωδίας του Σιδηροκάστρου γίνεται ύστερα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου θολού του Δήμου Νέας Ζίχνης, στις 12 Αυγούστου. Το θερμό κοινό του Θολού καταχειροκρότησε τη Χορωδία για την ποιότητα των τραγουδιών που απέδωσε, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ, Νικολάου Καλαϊτζή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη διοργάνωση ήταν άψογη και πολύ καλή η φιλοξενία από την πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου Θολού και της Προέδρου κας Δήμητρας Μακρίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *