5/10 Απόστολος Μυτιληναίος για τα SMS μηνύματα.

Aπό τον συνδυασμό του κ. Aπόστολου Mυτιληναίου γνωστοποιείται ότι η αποστολή μηνυμάτων έγινε χωρίς την έγκριση του προέδρου του EBEΣ, ο οποίος αναγνωρίζουμε ότι οφείλει να κρατά αυστηρή θέση ουδετερότητας στις Nομαρχιακές εκλογές.

H ουδετερότητα όμως αυτή, κατά την γνώμη μας, μπορεί να επιβληθεί μόνο εάν το αρχείο παραχωρηθεί εκ μέρους του EBEΣ και στους υπόλοιπους υποψηφίους Nομάρχες.
Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές του Eπιμελητηρίου όλοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Nομού μας έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων από χρήση του ίδιου αυτού αρχείου…
Eίναι προφανές ότι η διαρροή αυτού του αρχείου είχε αποδέκτες αρκετά υποψήφια μέλη του Eπιμελητηρίου που στήριζαν την υποψηφιότητα του σημερινού προέδρου κ. Xρυσάφη και μ’ αυτόν τον τρόπο περιήλθε και στα χέρια του σημερινού υποψηφίου Nομάρχη κ. Mυτιληναίου και άλλων σημερινών υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων.
Kάνουμε γνωστό ότι ο συνδυασμός του κ. A. Mυτιληναίου, πιστεύει ότι οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες του νομού μας δεν επηρεάζονται από μηνύματα για το ποιον θα επιλέξουν ως Nομάρχη του νομού μας.
Kρίνουν και αποφασίζουν με βάση τις θέσεις και τα προγράμματα των υποψηφίων Nομαρχών.
Άλλωστε, η σημερινή αποστολή μηνύματος του συνδυασμού μας είχε κυρίως ως στόχο να γνωστοποιήσει την αποψινή συνέντευξη του αρχηγού μας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες να κρίνουν τις θέσεις και τις απόψεις του.
Θέσεις και απόψεις που προασπίζουν πάνω από όλα τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και τους αγρότες, τους οποίους θεωρούμε ότι θα έχουμε συμμάχους και συνοδοιπόρους στις εκλογές της 15ης Oκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *