18/10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο προσέγγισης του Απόστολου Μυτιληναίου και των συνεργατών του από τη Ν.Δ, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής (23/10) για τη νομαρχία Σερρών.

Πληροφορίες θέλουν να ακολουθείται πορεία που θα κολακεύει τον Απόστολο Μυτιληναίο και το συνδυασμό του, τον ονομάζουν πλέον «ομογάλακτο» με ένα και μοναδικό στόχο. Την υφαρπαγή των ψήφων του. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι δηλώσεις του νομάρχη Σερρών, Κώστα Παπαπαναγιώτου, από τα Κερδύλλια, που χαρακτήρισε «ομογάλακτο» τον συνδυασμό του Απόστολου Μυτιληναίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, το βράδυ της Δευτέρας (16/10) πραγματοποιήθηκε, ο νομάρχης Σερρών, και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Παπαπαναγιώτου επεδίωξε και είχε συνάντηση με τον Απόστολο Μυτιληναίο, στα γραφεία της επιχείρησης του δεύτερου, έξω από τις Σέρρες.
Νωρίτερα ο γραμματέας της Ν.Δ Λευτέρης Ζαγορίτης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Απόστολο Μυτιληναίο, που του υποσχέθηκε «γη και ύδωρ» αν δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του, στο πρόσωπο του Κώστα Παπαπαναγιώτου, προκειμένου να μη χαθεί για τη Ν.Δ η νομαρχία Σερρών, που θεωρείται από τα «κάστρα» του κόμματος.
Λεπτομέρειες για το τι συζητήθηκε μεταξύ Απόστολου Μυτιληναίου, τόσο με τον Κώστα Παπαπαναγιώου, όσο και με τον Λευτέρη Ζαγορίτη, δεν έγινε γνωστό.
Στις Σέρρες θα βρεθεί και την Τετάρτη (18/10) ο υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, για το νομό Σερρών, βουλευτής Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, προκειμένου να συντονίσει τις προσπάθειες, για νικηφόρα έκβαση του αποτελέσματος, στις εκλογές της Κυριακής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *