13/11 Στρυμονοχώρι-ΕΛΠΙΣ Χορτερού 1-4

Για την 4η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών, η Ελπίς Χορτερού πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Στρυμονοχωρίου.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλός, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Ελπίς είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, καθώς γίνονταν πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια.
Το Στρυμονοχώρι στην πρώτη σοβαρή ευκαιρία που δημιούργησε, κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, με όμορφο γκολ του αρχηγού του, ο οποίος με ατομική προσπάθεια "τρύπησε" την άμυνα του Χορτερού και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Το Χορτερό είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδούλου και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χορτερού μπήκε περισσότερο αποφασισμένη και πίεσε το Στρυμονοχώρι για την ισοφάριση. Καθώς περνούσε ο χρόνος οι παίκτες του Στρυμονοχωρίου έμεναν από δυνάμεις, ενώ το Χορτερό έχανε ευκαιρίες για να σκοράρει.
Αφού ισοφάρισε το Χορτερό με τον Χάρισμα σε 1-1, οι δύο ομάδες μείναν με 10 παίκτες λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενός παίκτη του Χορτερού και του αρχηγού του Στρυμονοχωρίου, το Χορτερό πίεσε περισσότερο και το τελικό 1-4, διαμορφώθηκε στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα, με τρία πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ των Μαρβάκη, Σαχμπαζίδη και Χριστοδούλου.

Θέμα από: Alex

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *