Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής : Πολιτική αντιπαράθεση για το Κέντρο Φιλοξενίας στη Ροδόπολη

Σε πολιτική αντιπαράθεση αναλώθηκαν  οι βουλευτές που παρευρέθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη μια το μεσημέρι, σχετικά με το θέμα της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ροδόπολη.

Το συμβούλιο ομόφωνα επικαιροποίησε την απόφαση του Ιουνίου 2015, να μην γίνει Κέντρο Φιλοξενίας στην Ροδόπολη, το οποίο και απο τους αρμόδιους στρατιωτικούς είχε κριθεί ακατάλληλο για κάτι τέτοιο.

ΟΙ τρεις βουλευτές, αρκέστηκαν σε πολιτική αντιπαράθεση, με την κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή, να υπεραμύνεται τις θέσεις της κυβέρνησης για το προσφυγικό και την κυρία Φωτεινή Αραμπατζή και Αναστάσιο Μαγελομύστακα, να επιτίθενται στην συνάδελφο τους, χάνοντας ουσιαστικά το εθνικό θέμα που είναι το προσφυγικό, το οποίο έχει οδηγήσει και την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού και της διάλυσης.

Για την ιστορία θυμίζουμε, πως  επί δημαρχιακής θητείας του κ. Απόστολου Καρύδα είχε ψηφιστεί  σχεδόν ομόφωνα απο το δημοτικό συμβούλιο, η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας στην Ροδόπολη, ενω θετικό ήταν και το Τοπικό Συμβούλιο της Ροδόπολης. Ορισμένοι σύμβουλοι απο την τότε θητεία που είχαν ψηφίσει ναι τώρα φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη και ψήφισαν να μην γίνει το κέντρο.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης πως θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.   

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *