Επιτυχίες του Παλλατιδείου Γενικού Λυκείου

Αθλητικές επιτυχίες σημείωσε το Παλλατίδειο Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου  τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα:

α. Η ομάδα μπάσκετ των αγοριών στέφθηκε πρωταθλήτρια Λυκείου περιφερειακής ενότητας Σερρών  και συνεχίζει με αγώνα  «νοκ άουτ» με την πρωταθλήτρια περιφερειακής ενότητας  Ημαθίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Μαρτίου. Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι:

1. Αλελής Τιμόθεος

2. Βεντούζης Κωνσταντίνος

3. Γκόγκας Άγγελος

4. Δαλαγκόζης Θεόδωρος

5. Δαμιανάκος Χρήστος

6. Ζωηρός Πάρης

7. Καμπέρης Θωμάς

8. Κεσέογλου Παναγιώτης

9. Μιχαλέρης Ιωάννης

10. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος

 

β. Η  ομάδα βόλλεϋ κοριτσιών έφθασε  στον τελικό της  περιφερειακής ενότητας Σερρών , όπου  και ηττήθηκε. Παρόλα αυτά, η 

δεύτερη  θέση είναι σημαντική επιτυχία.  Οι αθλήτριες που πήραν μέρος είναι:

1. Αλελή Ζωή

2. Αποστολίδου Αριστέα

3. Γκάλβα Παναγιώτα

4. Γρηγοριάδου Χρύσα

5. Δηματάτη Αρετή

6. Ιωάννου Αγγελική

7. Κοτσάλου Μαρία

8. Παρίση Ευαγγελία-Νεκταρία

9. Παρίση Κυριακή

10. Τσελεκίδου Δέσποινα

11. Τσελεκίδου Δήμητρα

 

γ. Οι ομάδες αντιπτέρισης των αγοριών και των κοριτσιών συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων που έγινε στη Λιβαδειά  στις 29 Φεβρουαρίου. Τα αγόρια κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και τα κορίτσια την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει, πριμοδότηση 8% για τα αγόρια  και 10% για τα κορίτσια στους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, τα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί στη Μάλτα,  από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016. Η ομάδα των αγοριών απαρτίζεται από τους: Ζαφειρίδη Ελευθέριο, Ηλιάδη Μιλτιάδη, Παπούλια Σωκράτη  και Χιντήρογλου Γεώργιο. Η ομάδα των κοριτσιών απαρτίζεται από τις: Αλελή Ζωή, Γκουγκλέρη Ειρήνη, Καραπετρίδου Ιωάννα , Παρίση  Αικατερίνη και Τζήκα Πολύβια .

 

 

δ. Επίσης στους πανελλήνιους αγώνες αντιπτέρισης  που έγιναν την 01-03-2016, στο ατομικό,  στη Λιβαδειά, οι αδελφές Μερτζεμέκη Άννα και Μερτζεμέκη Ησαΐα κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και πήραν  bonus  8% στα μόρια των πανελλαδικών . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *