Σιδηρόκαστρο : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διεθνείς διοργανώσεις Αντιπτέρισης

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή επιτυχώς οι Διεθνείς Διοργανώσεις Αντιπτέρισης που διοργανώθηκαν στην πόλη του Σιδηροκάστρου από την Πέμπτη 21 Απριλίου, Hellas Junior για ηλικίες μέχρι 19 χρονών και Youth International για ηλικίες εως 11 , 13 και 15 χρονών, με πολλούς θεατές, με την αρωγή ενός δικτύου εθελοντών και χορηγών που συνέβαλαν στη μοναδική επιτυχία των διοργανώσεων.

Πάντα λέμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θέλει στήριξη ώστε να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας. Μόνοέτσι θα αναδειχθεί ο εκπαιδευτικός και ψυχαγωγικός ρόλος του αθλητισμού και θα εστιάσει στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Αυτές τις ημέρες η αθλητική οικογένεια της Αντιπτέρισης πραγματοποίησε μια Διεθνή “μάζωξη” για μαθητές μέσα από την οποία οι «μεγάλοι» επαναπροσδιόρισαν μάλλον τις αξίες τους !

Οι παιδικές φωνές μπορεί να σταμάτησαν σήμερα, η εικόνα όμως παραμένει ακόμα σε όλους μας ως γλυκιά ανάμνηση και εμπειρία για όλους μας.

Μια τρελή τρελή οικογένεια λοιπόν , με τα εσωτερικά της προβλήματα, όπου ο ανταγωνισμός όμως είναι … φιλία και συνεργασία για το … άθλημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης που άφησαν σπίτια και νοικοκυριά για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση !

Την σκυτάλη παίρνουν οι μεγάλες κατηγορίες, στο ίδιο γήπεδο, με το Hellas Open 5 με 8 Μαΐου και καλοκαιριάτικα στο Hellas International 30 Ιουνίου με 3 Ιουλίου.

Καλό συναντάμωμα σε όλους σας .

Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος

 

Υ.Γ. όσο για το «ταγκάρισμα» στις φωτογραφίες όσους πρόλαβα “έβαλα” . Όσους ξέχασα μπορείται απλά να μου το …θυμίσετε

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *