Σιδηρόκαστρο- Συναυλία Πέτρου Γαϊτάνου


Επιτυχία σημείωσε η συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στο Σιδηρόκαστρο την Παρασκευή 26 Απριλίου, που στοίχησε 15.000 ευρώ ( προηγούμενη συναυλία στον Δήμο Άργους κόστισε 3.000 ευρώ ), πολύς κόσμος την παρακολούθησε και η τοπική αγορά κινήθηκε.

Βέβαια να πούμε πως υπήρξαν παράπονα για την ηχητική απόδοση , καθώς οπως παραπονέθηκε κόσμος αρκετοί ηταν αυτοί που δεν άκουγαν.

Και ο χώρος , απ οτι φαίνεται δεν ηταν τόσο κατανυκτικός ώστε να ταιριάζει με τις ψαλμωδίες για τα Άγια Πάθη. 

H συναυλία κράτησε περίπου μιάμιση ωρα. 

Τον κ. Γαϊτάνο βέβαια , μάθαμε , πως τον ενόχλησε και η μυρωδιά απο τις γύρω ταβέρνες και γυράδικα, αφού οπως μας μετέφεραν παραπονέθηκε πως η τσίκνα τον ενοχλεί στην φωνή.

Πάντως ευχαριστημένοι έμειναν και ο δήμαρχος και ο Μητροπολίτης του Δήμου.

Δεν έλειψαν και οι σχετικές φωτογραφίες, των τοπικών αρχόντων , με τον καλλιτέχνη , που με περισσή υπερηφάνεια ανεβάζουν στο διαδίκτυο.

Η συναυλία άρεσε και στον Μητροπολίτη, οπως έγραψε και ο δήμαρχος.  Οπότε ολά καλά … Γενικότερα οι πάσης  φύσεως φωτογραφίες που μας εχει συνηθίσει η νεα Δημοτική Αρχή – απο παρουσίες σε πανηγύρια , εκκλησίες , εκδηλώσεις –  αποτελούν ενα χαρακτηριστικό της,  που στις πρώτες 100 ημέρες της θητείας της κυριάρχησαν, υποσκελίζοντας το ουσιαστικό – εαν εχει γίνει – εργο της.     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *