Υποψήφιοι δήμαρχοι στη Σιντική

Έξι είναι τα ονόματα των πιθανών  υποψήφιων δημάρχων που μέχρι τώρα ακούγονται και ψιθυρίζονται στην κοινωνία του δήμου Σιντικής. Ο νυν δήμαρχος κ. Απόστολος Καρύδας, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει , αν και άνθρωποι που γνωρίζουν τα δημοτικά πράγματα υποστηρίζουν πως τελικά δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο.

 

Ο κ. Φώτης Δομουχτσίδης δηλώνει πως συνεχίζει τον αγώνα του, ενώ  ο κ. Νίκος Δεμερτζής  ετοιμάζεται σύμφωνα με το περιβάλλον του να ηγηθεί συνδυασμού. Τον δήμο Σιντικής αναμένεται να διεκδικήσει και ο κ. Νίκος Δροβατσίκας , ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει και επισήμως την δημιουργία συνδυασμού. Δεν αποκλείεται η δημιουργία συνδυασμού και από τον πρώην δήμο Κερκίνης , ενώ το όνομα που ακούγεται πως θα ηγηθεί είναι αυτό του κ. Γιώργου Γεωργυλά.

Οι δημοτικές εκλογές αναμένονται σε δυο χρόνια και έχει να κυλήσει πολύ νερό στο προεκλογικό αυλάκι, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι φαίνεται πως από τώρα προετοιμάζονται να πιάσουν θέση στον αγωνιστικό χώρο  για τον δήμο.     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *