συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη του, στις 8.30 το βράδυ. Τα θέματα είναι :

 

ΘΕΜΑ 1         Πλήρη ενημέρωση επί των νομικών ενεργειών περί της κατάσχεσης από την εταιρεία « ΕΜ. ΛΙΑΝΑΚΗ ΑΕ» στην ΑΤΕ και του πλειστηριασμού των δημοτικών εκτάσεων , με προσκόμιση όλων των νομικών εγγράφων , προτάσεων και σημειωμάτων της νομικής υπηρεσίας για τα παραπάνω θέματα. Πλήρη ενημέρωση για το δικαστήριο της 8 Ιαν. 2013 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών, του αντικειμένου αυτού και των δικογράφων , προτάσεων και σημειωμάτων της νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας και των αντιδίκων.

ΘΕΜΑ 2         Λήψη απόφασης περί καταβολής 53.000 € στην εταιρεία «ΛΙΑΝΑΚΗΣ» , προς αποφυγή του πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

ΘΕΜΑ 3         Λήψη απόφασης για συνεπικουρία της νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας από εξωτερικό δικηγόρο και ειδικότερα στην υπόθεση « ΛΙΑΝΑΚΗ» , με ορισμό του δικηγόρου κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου». 

ΘΕΜΑ 4         Ενημέρωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων απ’ την απελευθέρωση της Σιντικής

ΘΕΜΑ 5         Ορισμός πραγματογνώμονα για τη μελέτη ¨Πράξη εφαρμογής , επέκτασης και αναθεώρησης πόλης Σιδηροκάστρου¨.

ΘΕΜΑ 6         Αποδοχή των όρων της απόφασης ένταξης της πράξης ¨Εκπόνηση μελετών για την αξιοποίηση και ανάδειξη της Λίμνης Κερκίνης ¨

ΘΕΜΑ 7         Παράδοση –παραλαβή έργων από την πρώην ΤΥΔΚ και αλλαγή Διευθύνουσας Υπηρεσίας

ΘΕΜΑ 8         Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2013.

ΘΕΜΑ 9         Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2013 της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας  ¨ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ

ΘΕΜΑ 10         Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες και περιοδικά για το έτος 2013.

ΘΕΜΑ 11       Ορισμός μελών της Επιτροπής Εκτίμησης ακινήτων για εκποίηση , αφορά , εκμίσθωση , ανταλλαγή κ.λ.π (2 αιρετοί και ένας υπάλληλος )

ΘΕΜΑ 12        Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων (2 αιρετοί και ένας δημότης).

ΘΕΜΑ 13       Συγκρότηση επιτροπής σφράγισης καταστημάτων (1 αιρετός και 2 υπάλληλοι ) .

ΘΕΜΑ 14       Τροποποίηση της 344/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών για στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο.

ΘΕΜΑ 15       Επί αιτήσεως Στοϊκου Δημήτριου για χορήγηση άδειας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου  15 Η/Υ στο κατάστημα του CAFÉ INTERNET στο Χαροπό.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *