Σιδηρόκαστρο : Τι γίνεται με την τοποθέτηση υδρόμετρου στην πρώην Λέσχη Αξιωματικών ;


Ζήτημα με την τοποθέτηση υδρομέτρου στην πρώην Λέσχη Αξιωματικών Σιδηροκάστρου εχει δημιουργηθεί , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  συνεργείο της ΔΕΥΑΣΙ πήγε, πριν λίγο καιρό,  να τοποθετήσει υδρομέτρο , αλλά απομακρύνθηκε χωρίς να το τοποθετήσει, μετά απο παρέμβαση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, λέγοντας πως θα συνεννοηθεί με τον δήμαρχο.  

Στο θέμα αναφέρθηκε σε ανάρτηση του στο facabook.   και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Μουμτζίδης .

Οπως αναφέρει στην ανάρτηση του :   

” Με ενημέρωσαν ότι συνεργείο της δημοτικής επιχείρησης πήγε στην έπαυλη να τοποθετήσει μετρητή και ο νέος ιδιοκτήτης τους απομάκρυνε. Στο άμεσο μέλλον θα βάλω σαν δημότης στο δημοτικό συμβούλιο θέμα αν   το ρεύμα το πληρώνει ο δήμος ? Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η ηλικιωμένη σε ένα χωριό του δήμου με 340 ευρώ σύνταξη να πληρώνει νερό φ.ο.μ.π και αυτός που παίρνει μισθό 2.000 ευρώ να διώχνει το συνεργείο για να μην πληρώνει νερό και ρεύμα. Ως εδώ….

Χαράλαμπος Μουμτζίδης ” .

Στο μεταξύ σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣΙ Γρηγόρη Κωνσταντινάκη,  διέψευσε τις πληροφορίες και τόνισε πως θα εφαρμοστεί ο νόμος, οπως για ολους τους δημότες  και θα τοποθετηθεί υδρόμετρο στην πρώην Λέσχη Αξιωματικών Σιδηροκάστρου και θα πληρώνεται κανονικά η χρήση νερού απο την Μητρόπολη. Πάντως απέφυγε να πει πότε θα τοποθετηθεί το υδρόμετρο. Σε κάθε περίπτωση μόλις τοποθετηθεί  θα μας ενημερώσει, σημείωσε.  Στο μεταξύ αναμένεται αντίδραση απο την αντιπολίτευση του Δήμου, ενω δεν αποκλείεται το θέμα να τεθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *