1/12 Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστόν ότι την προσεχή Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου εορτάζεται η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Την Κυριακή το απόγευμα στις 4 η ώρα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό για την μνήμη της Αγίας στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας χάριν των κύκλων της ΟΧΕΚ και στη συνέχεια στις 5.30 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Θερμοπηγής.
Ανήμερα της εορτής 4 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείον Λόγον στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή .
Την Δευτέρα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα στον Εσπερινό στην Ιερά Μονή των Αγ. Κηρύκου και Ιουλίττης στην οποία υπάρχει παρεκκλήσιο του Αγίου Σάββα.
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου παραμονή της μεγάλης εορτής του Αγ. Νικολάου ο Σεβασμιότατος θα χοροστατήσει στις 5 το απόγευμα στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου Βάμβακοφύτου και στη συνέχεια στις 6.30 στον πανηγυρίζοντα Ιερόν Ναόν Αγίου Νικολάου Χρυσοχωράφων.
Ανήμερα της εορτής Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείον Λόγον στον πανηγυρίζοντα Ιερόν Ναόν Αγίου Νικολάου Ζευγολατιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *