2ο Επισιτιστικό Πρόγραμμα Δήμου Σιντικής


Η  πρώτη διανομή των τροφίμων και άλλων ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) στους ωφελούμενους  του Δήμου ΣΙΝΤΙΚΗΣ έγινε τον Απρίλιο 2016.

 Για όσους  από τους ωφελούμενους δεν προσήλθαν  ακολουθεί μια συμπληρωματική διανομή  από  Τετάρτη 25  Μαΐου 2016 μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. 

 Τα προϊόντα είναι κρεμοσάπουνα, οδοντόπαστες, πελτές και σαμπουάν. Η  διανομή θα πραγματοποιηθεί στο παλιό  ορφανοτροφείο του Σιδηροκάστρου, από την Τετάρτη 25 Μαΐου  2016 ώρες 9:00π.μ.- 14:00μμ.

 

 

           Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Οι δικαιούχοι επίσης θα πρέπει να προσέρχονται  στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο Διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους μπορούν  να παραδίδονται  σε τρίτο πρόσωπο μόνο με την προσκόμιση  εξουσιοδότησης με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *